“Jullie bepalen mijn rol. Mijn motto is ; alles mag en niets moet!”

Nikki helpt met de laatste loodjes

(Ceremoniemeester)

Een belangrijk spilfiguur op jullie bruiloft; dat is jullie ceremoniemeester. Maar wie vragen jullie als ceremoniemeester? Een familielid, een goede vriend? Hmm.. dat is misschien niet handig. Een ceremoniemeester heeft namelijk nogal wat taken op jullie trouwdag. Kunnen jullie dat wel aan Freek overlaten? Dan kan hij zelf ook niet ontspannen genieten van jullie bruiloft.
Geen paniek, ik heb de oplossing! Wisten jullie dat jullie me ook kunnen inhuren als jullie Brabantse ceremoniemeester?

Waarom jullie deze ceremoniemeester uit Den Bosch echt nodig hebben?

Omdat ik:

Ieder bruiloft is uniek en persoonlijk. Tijdens het kennismaking gesprek met mij als weddingplanner bespreken we waar jullie ondersteuning nodig hebben en aan de hand daarvan maak ik een offerte.

Nikki regelt van A tot Z

(Weddingplanner)

Fijn hé, zo’n ceremoniemeester die jullie helpt met de organisatie van jullie trouwdag? Maar willen jullie die stap extra? Vinden jullie het fijn als een weddingplanner het hele organisatorische deel van jullie bruiloft uit handen neemt? Graag! Als jullie weddingplanner ben ik de organisator van jullie bruiloft! Ik regel alles voor jullie en ik plan de trouwdag van jullie dromen. Hoe ziet jullie bruiloft eruit? Vertel het me en ik ga aan de slag.

Wat ik doe als weddingplanner?

First things first. Hoe zien jullie je bruiloft? Wat is jullie stijl? We maken samen een globaal plan en bepalen een budget dat goed voelt voor jullie. Ik adviseer jullie bij alle beslissingen die er genomen moeten worden en ik denk creatief met jullie mee. Denk hierbij aan:

Natuurlijk laat ik jullie tussentijds weten hoe het gaat!

Wat kost een weddingplanner?

Geen bruiloft is hetzelfde! Mijn werk als weddingplanner is daardoor afwisselend en ik kan er al mijn creativiteit in kwijt. Dat maakt het lastig om er een prijskaartje aan te hangen, alles valt of staat ook met jullie budget.

Maar laat me jullie dit zeggen, daar komen we wel uit! Laat mij maar lekker plannen. Natuurlijk houd ik jullie regelmatig op de hoogte van hoe het loopt en hoe we ervoor staan qua budget. Samen maken we een feestje van het organiseren van jullie trouwdag.

* uurtarief 60 euro inclusief BTW. Alle tarieven zijn exclusief reiskosten deze worden belast vanaf 25 km kilometer rondom ’s-Hertogenbosch 0,29 euro per kilometer.  En vanaf 30 minuten reistijd (enkele reis) wordt er 35 euro per uur berekend.

Nikki creëert beleving

(Styling)

Een bruiloft is een belevenis en de stijl van jullie grote dag moet bij jullie passen. Hebben jullie een voorbeeld, wat vinden jullie mooi? Samen brainstormen we over de perfecte styling voor jullie bruiloft!

Hebben jullie al een thema in gedachten, of gaan we samen bedenken wat bij jullie past? Een keer meekijken op locatie? Natuurlijk kan dat!

Hebben we de juiste stijl voor jullie bruiloft te pakken? Dan ga ik op zoek naar de mooiste accessoires, de meest sfeervolle kaarsen en de tofste details om jullie tafels mee aan te kleden. Wat denken jullie van persoonlijke foto’s op de tafels? Handgeschreven menukaartjes? Of gepersonaliseerde servetten?

Vertel me hoe jullie droombruiloft eruit ziet en ik maak een offerte op maat!
Geen paniek, ik heb de oplossing! Wisten jullie dat jullie me ook kunnen inhuren als jullie Brabantse ceremoniemeester?

Nikki inspireert

(Adviesgesprek / brainstormsessie)

Ja! Je bent ten huwelijk gevraagd! Laat het grote plannen maar beginnen. Zijn jullie niet op zoek naar een weddingplanner die de hele organisatie uit handen neemt, maar kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Schakel mij dan in voor advies!

Ik help jullie met al jullie vragen over jullie trouwdag. Advies nodig over de beste leveranciers? Het plannen van de grote dag? Het regelen van een trouwambtenaar?

Ik ben er op de momenten waarop jullie me echt nodig hebben. Plan een sessie met Nikki Organiseert! Geef me van te voren aan waar jullie het over willen hebben, jullie bepalen de invulling, ik help jullie op weg.

Unlimited

Hebben jullie speciale wensen voor jullie bruiloft? Wordt het een feestweekend, of komt er misschien een bijzonder jubileum aan? Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Is er een gouden huwelijk in de familie? Reden voor een feest!

Laat me weten wat jullie in gedachten hebben en ik maak een offerte op maat.