“Het organiseren van een bruiloft is een feestje, en daar gaan we samen voor zorgen.”

Laten we kennismaken

(uiteraard geheel vrijblijvend)

We beginnen bij het begin; ik wil jullie graag leren kennen! Wat is jullie verhaal, wat zijn jullie hobby’s, hoe hebben jullie elkaar ontmoet en hoe was het aanzoek? Voordat we elkaar ontmoeten krijgen jullie huiswerk van me. Maak een Pinterestbord met Pins die jullie droombruiloft laten zien. We bespreken jullie moodboard, wat is jullie stijl? Het moodboard geeft mij inspiratie en een goed beeld van wat jullie voor ogen hebben.

Daarnaast bespreken we wat jullie wensen zijn. Hoe moet jullie bruiloft eruit komen te zien? Wat willen jullie zelf doen, en waar willen jullie mij voor inschakelen?

Zie dit als onze eerste date! Is er een gezamenlijke klik en voelt het goed? Dan hebben we het juiste recept te pakken om er samen een prachtige dag van te maken. Het organiseren van een bruiloft is een feestje, en daar gaan we samen voor zorgen. Ik zet jullie dromen om naar de realiteit en ik vind het een eer om een onderdeel te zijn van deze belangrijke dag in jullie leven.

Het grote plannen kan beginnen

Zijn we een match? Dan zet ik alles netjes voor jullie op een rijtje in een offerte op maat en dan.. plannen maar! Ik begeleid jullie richting jullie trouwdag. Natuurlijk houd ik jullie tussentijds op de hoogte van het regelen van jullie bruiloft. Samen leven we toe naar jullie grote dag! Ik neem het hele organisatorische gedeelte van jullie bruiloft uit handen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

De grote dag; hoe hebben jullie het beleefd

Maanden hebben jullie er naartoe geleefd. Intens hebben we eraan samengewerkt; jullie bruiloft. Ik ben natuurlijk razend benieuwd hoe jullie het hebben ervaren. Was het alles wat jullie ervan verwacht hadden? Napraten en liefdevol terugdenken aan jullie trouwdag is iets, geloof me, dat jullie nog vaak gaan doen. Ik hoor graag hoe jullie het hebben beleefd!