Skip to main content

Hoe kiezen jullie de juiste weddingplanner voor jullie trouwdag?

Trouwen doe je niet zomaar. Het is de kers op de taart, de kroon op jullie liefde. Dat moet goed gevierd worden. Op een bruiloft die echt bij jullie past! Mijn motto is; alles mag en niets moet.

Gelukkig word ik van intieme, sfeervolle, bourgondische en vooral ook persoonlijke bruiloften. Elke bruiloft heeft zijn eigen stijl, jullie stijl. Wat vinden jullie mooi? Waar houden jullie van?

Kennismaken met jullie Bossche weddingplanner

Niet alleen de bruiloft moet helemaal bij jullie passen, ook jullie weddingplanner moet jullie een feel good gevoel geven. Ik regel alles voor jullie, met een lach. Schiet jullie iets te binnen dat jullie aan me kwijt moeten? Willen jullie toch nog een keer extra langs bij jullie trouwlocatie? Twijfelen jullie over de fotograaf? Ik ben er voor jullie! Bel of app me en ik schiet jullie te hulp. Ik vind het belangrijk dat wij een goede klik hebben. Dat we elkaar begrijpen en er samen iets moois van kunnen maken.

Jullie trouwdag is een belangrijke dag in jullie leven. Een dag waar jullie altijd aan zullen terugdenken. We maken van het organiseren van jullie trouwdag samen een feestje! Maar om er een gezellig feestje van te kunnen maken, is het belangrijk dat wij een klik hebben.

Daarom maak ik eerst graag kennis met jullie; het bruidspaar. Kopje koffie erbij, een Bossche Bol (dat kan niet missen met een weddingplanner uit Den Bosch!), zodat jullie een beeld krijgen van wie ik ben, en zodat  ik weet wat jullie wensen zijn.  Is onze afspraak goed bevallen? Laat het plannen maar beginnen!

Vertel me alles wat jullie kwijt willen over jullie mooie dag. Hebben jullie al inspiratie? Een locatie op het oog? Samen bespreken we alle details, zodat jullie trouwdag helemaal bij jullie past.

Maar eerst, koffie of een wijntje!

error: