“To-do lijstje, telefoon en laptop? Check! Zo kun je me uittekenen. Van regelen, organiseren en ontzorgen word ik namelijk ontzettend blij.”

Nikki, weddingplanner uit Den Bosch

Voordat we alles over jullie trouwdag bespreken, stel ik me graag even aan jullie voor. Ik ben Nikki, getrouwd met Arjan en trotse mama van Britt en Lev. Ik ben geboren en getogen in Den Bosch, het Bourgondische leven is me dus met de paplepel ingegoten.

Als Nikki Organiseert volg ik mijn hart en geef ik mijn kinderen het goede voorbeeld, ga altijd je dromen achterna! Eerlijk, ik vond het wel een beetje spannend. Jaren heb ik in loondienst gewerkt en zelfs mijn eigen webshop in interieurartikelen gehad. Zie je, dat stylen zat er echt al in! Maar al die tijd kriebelde het. Zou het kunnen, om van mijn passie mijn beroep te maken? En je ziet het, hier ben ik! Klaar om jullie te mogen helpen met jullie mooie dag. Daar krijg ik pas echt een glimlach van op mijn gezicht.

Waarom ik daar zo blij van word? Er is niets leukers dan een bruidspaar met een grote glimlach op het gezicht. Al jullie dromen, ideeën en wensen worden werkelijkheid op jullie trouwdag. Een ontspannen, liefdevolle dag waarop jullie jezelf kunnen zijn en kunnen genieten van elkaar, jullie vrienden en familie. Daar draait het om! Ik ben er trots op om jullie te helpen met jullie dag met een gouden randje.

You name it, ik regel het!

Een avondje uit! Mooie jurk aan, bijpassende oorbellen, snel de deur uit. Klaar om te genieten van een avond lang tafelen, lekker wijntje erbij en de voetjes van de vloer. Allemaal even lachen voor de camera? Klik!

Dat is mijn perfecte avond. En wat zo leuk is, ik kan er niet alleen in mijn vrije tijd van genieten, al deze dingen komen ook samen in Nikki Organiseert. Geen wonder dat ik mijn baan zo leuk vind!

Spat mijn enthousiasme al van jullie scherm? Ik maak van het organiseren van jullie bruiloft namelijk een feestje. Ik hang de spreekwoordelijke slingers op, jullie bepalen welke slingers het zijn. Mijn motto is alles mag, maar NIETS moet!

Ik plan jullie droombruiloft

Genoeg over mij, nu geef ik het woord aan jullie! Mag ik jullie intieme, sfeervolle, Bourgondische en vooral persoonlijke bruiloft plannen? Ik regel de wijn, of de koffie natuurlijk, zodat we ongedwongen kennis kunnen maken. Net als bij daten, vind ik het belangrijk dat we een klik hebben. Dat we elkaar begrijpen en het goed kunnen vinden. Dat is het recept voor een weg zonder hobbels richting jullie mooie trouwdag!